Δεν υπάρχει μια στάνταρντ χρέωση για κάθε μία από αυτές τις περιπτώσεις. Το κόστος διαφέρει και καθορίζεται από τα τετραγωνικά μέτρα του σπιτιού ή της επιχείρησης, το είδος της προσβολής (ιός , βακτήριο ή έντομο), το είδος του εντόμου. Εμείς από την πλευρά μας φροντίζουμε πάντα οι τιμές να είναι σε χαμηλά επίπεδα δεδομένου των προαναφερομένων παραμέτρων.

Τα φάρμακά μας είναι απολύτως ασφαλή και εναρμονισμένα με τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες. Είναι απολύτως ασφαλή για όλα τα θηλαστικά. Είναι προηγμένα τεχνολογικά φάρμακα, σχεδιασμένα να δρουν αποκλειστικά και μόνο στην βιολογία των εντόμων.

Κανονικά χρειάζεται ένα διάστημα 7 ημερών από την ημέρα που έγινε η απεντόμωση για να κάνετε καθαριότητες (σφουγγάρισμα) στο σπίτι σας. Εμείς λέμε 5 ημέρες γιατί γνωρίζουμε πως μια νοικοκυρά δεν θέλει να έχει 7 ημέρες το σπίτι της ασφουγγάριστο. Σε καμία περίπτωση όμως όχι λιγότερο από 5 ημέρες.

Όχι. Όπως είπαμε και πριν τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένα με τις Κοινοτικές Οδηγίες και κατασκευασμένα έτσι ούτως ώστε να επιδρούν μόνο στην βιολογία των εντόμων. Συνεχίζετε να κάνετε τις δουλειές στο σπίτι σας κανονικά. Βέβαια, για ψυχολογικούς και μόνο λόγους, αν θέλετε μπορείτε να απουσιάσετε για 2 ώρες το πολύ από το σπίτι σας.

Δυστυχώς για αυτή την περίπτωση δεν μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα. Εταιρείες Απεντόμωσης του εξωτερικού πολύ προηγμένες τεχνολογικά δεν έχουν καταφέρει να αντιμετωπίσουν ικανοποιητικά αυτό το πρόβλημα. Ένας αποτελεσματικός ψεκασμός των εξωτερικών χώρων ωστόσο, σκοτώνει την κατσαρίδα που θα έρθει από εξω και πατήσει την ψεκασμένη περιοχή.

Φυσικά, στο Viber του 6977 323 800. Θα πρέπει να έχετε υπόψη πως ένα καλό και καθαρό ζουμ όπως και μια καλή ανάλυση στην φωτογραφία μας βοηθάει ιδιαίτερα.

Όχι. Τα φάρμακα που χρησιμοποιούμε είναι άοσμα, άχρωμα και πρωτίστως δεν δημιουργούν χημικούς υδρατμούς. Είναι απόλυτα εναρμονισμένα με τις Κοινοτικές οδηγίες και δρουν αποκλειστικά και μόνο στην βιολογία του εντόμου.

Ο Υγειονομικός Φάκελος Απεντόμωσης – Απολύμανσης – Μυοκτονίας αφορά μόνο τις επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (εστιατόρια, mini και super markets, κ.ά.) και είναι το αρχείο στο οποίο καταγράφονται οι επισκέψεις που έχουν διενεργηθεί. Επιπλέον περιλαμβάνει, τα έγγραφα των φαρμάκων και των δολωμάτων που χρησιμοποιούναι, κάτοψη του χώρου με τους δολωματικούς σταθμούς μυοκτονιών εφόσον υπάρχουν και άλλες πληροφορίες. Η σύνταξη του Υγειονομικού φακέλου γίνεται από την εταιρεία μας ΔΩΡΕΑΝ, εφόσον είστε ή γίνετε πελάτης μας. Προς το παρόν ο Υγειονομικός Φάκελος δεν είναι υποχρεωτικός από τις κρατικές Υγειονομικές Υπηρεσίες. Ωστόσο, η επίδειξή του προς αυτές δημιουργεί εξαιρετικά καλή εντύπωση στους ελεγκτές.