Η Enex. ιδρύθηκε το 2001 με αποκλειστικό αντικείμενο την Απεντόμωση, Απολύμανση και Μυοκτονία στο Πέραμα του Πειραιά. Αρχικός στόχος της εταιρείας ήταν η απεντόμωση κτηρίων, η γεωγραφική της θέση όμως την οδήγησε να παρέχει τις υπηρεσίες της και στον ευρύτερο Ναυτιλιακό Τομέα και σύντομα στο πελατολόγιό της εκτός των κτηρίων και των επιχειρησιακών χώρων προστέθηκαν Ναυπηγεία και Πλοία (ρυμουλκά, γιοτ, τάνκερ, απολύμανση και απεντόμωση container, κ.ά.).

Η συνεπής εργασία μας και η αποτελεσματικότητά μας είχαν σαν συνέπεια την εξάπλωσή των δραστηριοτήτων μας σε κτήρια ιδιωτών σε όλο το Λεκανοπέδιο, ενώ Βιομηχανικές Εφαρμογές Απεντόμωσης/Απολύμανσης (Βιομηχανικές Αποθήκες, Γραμμές Παραγωγής, κ.ά.) έχουμε διεξάγει σε πολλές περιοχές της Νότιας Ελλάδας.

Το 2016 η Enex. εγκατέστησε και δεύτερο γραφείο στο Κερατσίνι του Πειραιά για να παρέχει αμεσότερη υποστήριξη τόσο στις οικίες και επιχειρήσεις των όμορων δήμων όσο και στους πελάτες της Ναυτιλίας. Πράγματι, η κίνηση αυτή απέδωσε τα αναμενόμενα και ένα μεγάλο ποσοστό των περιπτώσεων αντιμετωπίζεται εντός 8ώρου.

Στην Enex. οι στόχοι μας είναι απλοί, σαφείς και απαρέγκλιτοι:

– Συνεχής επιμόρφωση του προσωπικού με νέες αποτελεσματικότερες μεθόδους.

– Σεβασμός στις ανάγκες του πελάτη.

– Πλήρης ικανοποίηση του πελάτη ως προς το επιθυμητό αποτέλεσμα.